top of page

Keppi" berömda sportmärke fantastiskt utseende i New


"Varumärket Keppi, som var aktivt på scenen på New Yorks catwalk under "New York Fashion Week" för några dagar sedan, har varit eftertraktat och mycket oroat av modebranschen!Stjärnor som supermodellmodern Maye Musk från marsgudinnan och den ansvarige Christine var speciellt inbjudna att närvara vid den första lanseringen av Keppis New York Fashion Week. Keppi användes först i hemsportartiklar"


Varumärket Keppi, som var aktivt på scenen på New Yorks catwalk under "New York Fashion Week"Stjärnor som supermodellmodern Maye Musk från marsgudinnan och den ansvarige Christine var speciellt inbjudna att närvara vid den första lanseringen av Keppis New York Fashion Week
Keppi användes först i hemsportartiklar.Sedan XNUMX-talet har den globala efterfrågan på hemförbättringsutrustning ökat, och hemsportverksamheten har blivit en mångmiljardaffär.Fler och fler väljer att installera hemmagym och träningsutrustning hemma för säkerhet och bekvämlighet.
Efter denna trend lanserade Keppi framgångsrikt en produktlinje av träningsutrustning för hemmet och började använda dess mångsidiga design i stor utsträckning.Inklusive rugbyspelare, olympier, idrottsstjärnor och allmänheten.På grund av tillämpningen av varumärket och den ökade efterfrågan från kunder på fler produkter kommer det aktivt att lansera nya stilar i medelhög till hög kvalitet under våren och sommaren för att möta kraven från Keppi-fansen och rikta in sig på hälsomedvetna konsumenter med ett helt nytt sportmodekoncept.
Keppis popstil ger en integrerad upplevelse av färg, tryck, mönster och underhållning, vilket inspirerar unga, dynamiska och energiska människor att anta en proaktiv livsstil och behålla passionen i livet.Som den världsberömda designmästaren Juliet sa: "Alla har ett ungt hjärta, du måste ha stöd och utbyte av nya saker!"Keppis nya kollektion visades inte bara storslaget upp på New York Fashion Week den 2022 februari 2, utan fick också beröm från jämnåriga och unga fans. I framtiden kommer Keppi att utöka produktdiversifieringen och personaliseringen och kombinera den med konceptet om nyskapande och bekvämt att bära. Det förväntas att varje Keppi-produkt kommer att ge den senaste upplevelsen och modet till människor från alla samhällsskikt runt om i världen. värld.
3 views0 comments

Comments


bottom of page