top of page

"Keppi" poznati sportski brend zadivljujući nastup na Nedelji mode u Njujorku

2022. jula 2. 18:3čitati (Daily Headlines)

Brend Keppi, koji je prije nekoliko dana bio aktivan na pozornici njujorške modne piste tokom "Nedjelje mode u Njujorku", tražen je i veoma zabrinut u modnoj industriji!Zvijezde poput majke supermodela Maye Musk marsovske boginje i odgovorne osobe Christine bile su posebno pozvane da prisustvuju prvom predstavljanju Keppijevog Nedjelje mode u New Yorku. Keppi je prvi put korišten u kućnoj sportskoj robi

Brend Keppi, koji je prije nekoliko dana bio aktivan na pozornici njujorške modne piste tokom "Nedjelje mode u Njujorku", tražen je i veoma zabrinut u modnoj industriji!

Zvijezde poput majke supermodela Maye Musk marsovske boginje i odgovorne osobe Christine bile su posebno pozvane da prisustvuju prvom predstavljanju Keppijevog Nedjelje mode u New Yorku.

Keppi je prvi put korišten u kućnoj sportskoj robi.Od XNUMX-ih, globalna potražnja za opremom za poboljšanje doma se povećala, a posao sa kućnim sportom postao je biznis vrijedan više milijardi dolara.Sve više ljudi odlučuje se za postavljanje kućnih teretana i fitnes opreme kod kuće radi sigurnosti i udobnosti. Prateći ovaj trend, Keppi je uspješno lansirao liniju proizvoda kućne fitness opreme i počeo široko koristiti svoj svestrani dizajn.Uključujući ragbijaše, olimpijce, sportske zvijezde i širu javnost. Zbog primjene brenda i povećanja potražnje kupaca za više proizvoda, aktivno će lansirati nove stilove srednjeg i visokog kvaliteta u proljeće i ljeto kako bi zadovoljili zahtjeve obožavatelja Keppi i ciljali potrošače koji su svjesni zdravlja sa potpuno novi koncept sportske mode. Keppijev pop stil donosi sveobuhvatno iskustvo boja, printa, uzoraka i zabave, inspiriše mlade, dinamične i energične ljude da usvoje proaktivan način života i zadrže strast u životu.Kao što je svjetski poznata majstorica dizajna Juliet rekla, "Svako ima mlado srce, morate imati podršku i razmjenu novih stvari!" Keppijeva nova kolekcija nije bila samo veličanstveno prikazana na Nedjelji mode u New Yorku 2022. februara 2., već je dobila i pohvale vršnjaka i mladih obožavatelja. Keppi će u budućnosti proširiti diverzifikaciju i personalizaciju proizvoda, te kombinovati sa konceptom reinoviranja i udobnog nošenja. Očekuje se da će svaki Keppi proizvod donijeti najnovije iskustvo i modu ljudima iz svih sfera života širom svijeta. svijet.




0 views0 comments
bottom of page